Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Häromdagen.


Ogräs och aska.

Allt jag vidrör blir aska och stoft
Döden, sådan ljuvlig doft
Likt brännande nässlor runt pungen
Lås in mig i ugnen


Allt jag vidrör blir aska och stoft
Fullt med tomtar på mitt loft
Hela livet är ett utslag
som en kram, fast utan famntag

Det sprider sig
längs armar och ben
och skär ett djupt sår i min ven
flera stick av böld och klåda
Spärra in mig i en låda

Livet svider
stek mig i Helvetet.




Fri vers av Brynolf
Läst 158 gånger
Publicerad 2011-10-10 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brynolf
Brynolf