Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kram



Våra armar räcker inte runt
oss själva

när ensamheten
kramar oss




Fri vers av L.byström
Läst 305 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-10 19:12



Bookmark and Share


    glasa VIP
när ensamheten kramar om oss
oj oj oj
du vände på begreppen
så jag hisnar
och huttrar

ensamhet är grym

du skriver riktigt träffande texter
2011-11-19

  Fredrik Stillesjö
Riktigt bra. "...När ensamheten kramar oss" Gillar! Hälsar Fredrik
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström