Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är bara en dröm, egentligen

I natt skrev jag dikter i mitt huvud
innan jag somnade in
och efter jag vaknat

Om hur små hammare sitter
inlindade i mitt hår som papiljotter
och bankar
HÅRT HÅRTHÅRT
men så tyst så ni inte kan höra dem

om hur jag fortfarande är rädd
när jag ringer till dig
hur jag önskar att din röst
skulle mullra över min gråtande kropp
och uppfatta tårarna som jag ännu
inte fällt

Till och med mina drömmar
blev dikter och han satt
i ett hawaiipalats med grönt vatten
i pol och jag badade barbröstad
och snodde godis i baren
där var vi i solen
och allt var fint-
men allt var också bara en dröm

Det är svårt att somna när minnen
från andra drömmar jag drömt om dig
strider om min uppmärksamhet
och jag vet att jag tänker på
sånt som jag inte får
det enda du och jag har är mina drömmar
det är allt




Fri vers av volatile
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-01-11 10:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
2 och 3 stycket, det är de som drar tag i mitt hjärta. Och det är jobbigt när man vet hur underbart två personer kan ha det tillsammans; om man sett det i sitt huvud, men ändå aldrig kommer dit..
2006-01-11

  vega lando
smärtan känns genom dina ord,
din dröm, är så fint beskriven
"i ett hawaiipalats med grönt vatten
i pol och jag badade barbröstad
och snodde godis i baren"
friar verkligen till mig.
ett ögonblicks verklighet.
2006-01-11
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile