Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maxpuls- Eller spinning i det fria

Cyklar så- ett tramp för ett hjärtslag mer
ett förbi och kanske ett till
och nu blöder det

Fortare, fortare - Ska man dö
så ska man ; Minsann i alla fall

Efter dikeskanten lutar sig kärleksörtens
rop ; Blomma nu då!

Det är mil för sent, mellan dem och
alldeles för mycket höst

Sådana vägar längtar alltid bort
slingrar sig precis som den svidande sältan
vill in i ögonvrån -

Uppför eller nerför spelar ingen roll!

 




Prosa av Carola Zettergren
Läst 298 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-12 13:55



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en god tur i naturlig miljö, även om vägen längtar bort kanske diktarjaget längtar till...kärleksörten ?
2011-10-14

  Lili Samuelsson VIP
vajld änd kräjsy cyklar jag med. trampar
himlans snyggt det här
2011-10-12

    ej medlem längre
direkthet, skulle de va - förbenade tangentbordshalka:)
2011-10-12

    ej medlem längre
det finns alltid en stark direkhet i skrivarens texter, en närvaro, en absolut närvaro, och ett finurligt upplägg!
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren