Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla behöver en hjälpande hand...


När morgonen aldrig kom

slagen har sin slutliga gräns
tuktad av ett liv i jakt
rädslan som alltid känns
och alltid på sin vakt

vi är formade att ständigt njuta
springer blott bara i uppförslut
hamnar åter på samma ruta
när kemin blir vårt substitut

hjälpande hand som är bruten
en troende som bara missionerar
slungad, bortkommen och försluten
när omvärlden aldrig agerar

drömmar packade med fint snöre
hägringar blir en sanningshalt
där minnen alltid stannar i före,
och gör blodet krystat kallt

vad finns bakom nästa knut
vad hägrar i alla tårar som,
rinner och flödar utan slut
när morgonen aldrig kom





Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 232 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-10-13 08:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En stark fin dikt detta.
2012-06-07

  Suzy med punkterna
Verklig och sann tar du dig in..längst in där man oftast stänger för att överleva
2011-10-13

  Järnkatten
Mycket, mycket empatisk och vacker text,
applåder!!!
2011-10-13

  aol
du äger en briljant poesi som beskriver människans
natur på ett ruggigt bra sätt,
2011-10-13

  Mats Henricson
Denna briljanta dikt sammanfattar, på något sätt, den situation som vår omvärld befinner sig i, du kan ,verkligen, konsten att skildra vårt sönderfallande samhälle på ett alldeles BRILJANT vis ! Bokmärker !
2011-10-13

  sangel
Mållös och andlös. Sanslös klar sanning om illusionen vi skapar och lever. Ordlös gör den mig
2011-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé