Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag lyser himlen..

Idag så lyser himlen blå
ser vingar högt i skyn
jag stannar upp och fångar
det vackra för min syn
en frihetskänsla fyller mig
som om jag svävar där
så plötsligt är dom borta
tillbaks på mark jag är !









mare




































Fri vers av mare VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-10-14 10:34



Bookmark and Share


  Järnkatten
Skön text denna, applåder :)!
2011-10-14

  Linda CH VIP
Härlig dikt om en stunds verklighetsflykt.
2011-10-14

  Vici
Så helt underbart diktat!
:-)
Varm Applåd!
2011-10-14

  M.A.J.R
Det är bara vackert att se fåglar flyga tillsammans sådär
jag tycker verkligen om det där djuret.. helt underbar
väldigt fint skrivet
tycker verkligen om denna dikt bra
2011-10-14

    ej medlem längre
Sätta sig på en fågelrygg är skönt ibland. Vacker bild!
2011-10-14

    ej medlem längre
Sväva sig bort är bra ibland..
2011-10-14

  Larz Gustafsson VIP
Snyggt skaldat, Mare.
Men en flyttfågelflicka är du.
2011-10-14

  Bibbi VIP
Applåd!
2011-10-14

  Eva Helene VIP
Fint, och med en härligt läsbar rytm!
2011-10-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP