Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oönskad dröm

Varje ord dröjer sig kvar

Det dröjer innan man förstår

På avstånd ser man resultatet

Målningen ska inte ses på nära håll

Förståelsen sitter i distansen

 

Allt som sker flyktigt

Sker i en slumpgenerator

I skuggvärldarna sjuder det

Internetdrömmar blir realiteter

Du går ut med känslor lämnade kvar

Mellan trappan och gatan bestämmer du dig  

 

Hammaren slår ner snabbt

Mord på öppen gata

Jag såg dina ögon

Svarta stenar i natten

Lysande fyrbåkar bakom ratten

Flyende från flykten

I en oönskad dröm 




Fri vers av Henrik Sjöberg
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-14 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg