Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duschrum

Lägger ansiktet under handflatorna
och rör över det hårda under huden.
Utspänd över kindben och käkar
och jag vrider mig oroligt under ögonfransarna,
mumlas längs det mjuka tungan
och intryckt mellan tänderna.
Jag skalar av mig själv med fingrarna
som letar sig fram längs linjer och gropar
och trycker på inspelade uttryck.
Jag rör mig som vatten över axlarna och faller ner
längs ländryggen över klinkers,
flyter ut över hår, hud och tvålrester
och ner i avloppet.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-14 21:56



Bookmark and Share


    silencepainter
"och jag vrider mig oroligt under ögonfransarna" åh, ja en obehaglig känsla, men en träffsäker sådan.
2011-11-26

    Oak VIP
obhagligt känsla
2011-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema