Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juholt

Man kanske skulle ge sig in i politiken

och stort skita i moralen och etiken

Göra en Juholt och gå vidare

man är väl ingen glidare

bidragspengar finns i överflöd

på tjocka smålänningar går ingen nöd

jag är ju kulbo och ingen fattar

att jag egen och hyrbil rattar

pengar är allt jag brinner för

politik är något som bara stör

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 210 gånger
Publicerad 2011-10-14 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver