Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kommentar som jag känner är relevant
för fler än den jag skrev den till ...




Meningen med livet ...

Livet är vad vi gör av kärleken - till
oss själva, varandra och inte minst till
livet självt ...
Ett annat sätt att se det hela är mer
krasst
- Livet är någonting vi inte överlever
hur gärna vi än det vill ...
Eller så kan livet vara just vad vi gör
av kärleken på vägen genom våra liv ...

Vet bara en liten sak som är absolut
säker om livet - vi kan inte leva våra
liv genom orden vi förmedlar här ...
... Vi måste leva våra liv och det vi
känner på riktigt i verkliga livet
utanför nätets virtuella värld ...
- Ty annars blir orden vi skriftar utan
verklig mening och innebörd ...
Själv måste jag leva ett verkligt liv
för att ha någonting att skriva om och
för att överhuvudtaget få inspiration
att skriva ...

- Men kärleken är för mig själva grunden
för livet
och allt det som är oss av tillvaron
givet ...

... här och nu ... inte det som varit
eller kanske eventuellt kommer att kunna
bli ... Utan det är vad vi gör av
kärleken i livet här och nu som fyller
våra liv med verkligt innehåll och
mening ...

... Något jag saknar mycket!




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-15 09:25



Bookmark and Share


  Seglaren
Det är sant för mig med att livet får den mening vi ger det. En del skapar mening via en religion. En livsåskådning.
Kärleken är viktig men den är ett så stort begrepp. Kärlek kan vara nästan vad som helst. Som en klapp på kinden när någon är ledsen.

Jag har funnit att livet handlar om att vara sig själv. Ingen annan kan vara som du. Att vara trogen sig själv och älska, tycka om respektera sig själv.
Det är när du sviker dig själv, sviker ditt egna öde som du får huvudbry och problem.
Att vara den JAG borde vara. Den jag innerst inne vill vara.
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP