Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamma tillsammans

Staden öppnar upp sin dörr
Släpper oss in
Vi förälskas i den
Dörren på glänt för sådana som oss
Stängd för de som inte ens kan se in genom fönstren

Vi är ensamma
Tillsammans




Fri vers av romeosjulia
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-16 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

romeosjulia