Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
underrubrik: komplimangen jag inte riktigt förstod men ändå sög åt mig


minnesfragment


en kvinna frågade mig

är du troende?

ateist?

agnostiker?

Jag svarade att jag vet inte.

Hon sa då att jag var mycket intelligent.




Prosa av retep
Läst 308 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-15 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

retep