Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränserna korsas när du inget tar för givet

bilen far av vägen

jag verkar vara på väg åt ett annat håll

 

himmeln kan vänta, men ändå jag vill bara,

vara, nära dess gräns

så nära ingen kan gå, jag vill springa men ändå stå stilla

 

gränserna korsas

bortanför kanten ett bråddjup

 

knuffa mig

kanske jag störtar eller landar aldrig mer

 

rör vid mig 

kommer du att stanna där du är

 

du finns som en skugga bakom mig

du håller mig kvar




Fri vers av Henrik Sjöberg
Läst 355 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-15 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg