Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek blind

 

Hon var kär

berusande

Han var hennes kärlek 
världen runt omkring
bekom henne inte

Allt Han sade

tog hon till sitt hjärta
svalde
med hull och hår
försvarade
till tänderna


Gamla vänner ställdes åt sidan


”De förstår dig ändå inte”
sade han alltid

Hon 
trodde honom



Blint


Med ögonbindel
gick hon maratonlopp
i labyrinter om nätterna
för att slippa

tänka









Fri vers av Andasin
Läst 563 gånger
Publicerad 2006-01-11 20:45



Bookmark and Share


    NoMi F
Ja så är det med kärleken i bland
blind är kärleken
Sorgsen, djup
Fint skrivet
2006-01-15

    Bodil Sandberg
En dikt ur smärta och maktlöshet...blind kärlek...ja så är det...så är den...blind...och när man vaknar upp...så kan man vara väldigt ensam...bra fångat
2006-01-11

    Cajsa
Bra dikt!
2006-01-11

    Cajsa
Bra dikt!
2006-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin