Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natt drömde jag att världen lämnade mig

jag längtar, hungrig

saknaden gör hål

stora, vida hål

 

marken fryser

vintern gör sig påmind

tiden går mot isen

 

jag tar upp stenarna

jorden, allt som är i vägen

gör en ny väg

en väg till dig

 

på vägen

botar jag min saknad

med bilder av dig

 

längtan, saknad, sorg, desperation

kärlek, värme, beroende, hunger

 

rädslan sitter i att

av bli lämnad kvar, här

drömlös… 




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 483 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-16 13:33



Bookmark and Share


  Kajsa Jansson
jag finns alltid vid din sida även om det inte alltid är i ren fysisk form.
2011-10-26

  Kajsa Jansson
jag finns alltid vid din sida även om det inte alltid är i ren fysisk form.
2011-10-26

    Rolf Zandén
Du har fått fram längtan och saknaden en sorglig känsla
2011-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg