Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt, för att du inte kan sluta tänka på mig.

Förlåt för att jag ler varje gång jag ser på dig
och för att du inte kan låta bli att le tillbaka

Förlåt för att mina fingertoppar lämnar avtryck på din kind
och för att du inte kan tvätta bort dem

Förlåt för att jag inte kan låta bli att vila huvudet mot din axel
och för att du alltid låtit mig göra det

Förlåt för att mina ord har en nyckel till ditt hjärta
och för att du en gång gav mig den

Förlåt
för att du inte kan sluta tänka på mig
Förlåt




Fri vers av EiraN
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-16 21:59



Bookmark and Share


  Gunnar Odhner
God form och tanke. Men lite "flickvarning" på "nyckel till ditt hjärta". (Och väldigt många "för").
2011-10-17

    ej medlem längre
Fin dikt. Det verkar som att kärlek kan vara riktigt trevligt. :)
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

EiraN
EiraN