Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingar av papper

Livet flyger iväg
Likt en fjäril

Dess vingar
Så vackra
ömtåliga

Dock

Så lätta att bräcka


Vingar av papper
Så ivrig inför målet
men en vindpust förstör dess vy


Så simpelt att flyga
Så svårt att landa

Så enkelt att göra slut på min flygtur








Fri vers av Lobster123
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-16 22:06



Bookmark and Share


  boxmark
Riktigt bra! Du får alltid till de på ett sånt fint sätt. Mycket bra :)
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Lobster123