Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begränsa ditt liv till ett rum och kök, jag har ingen gräns





Vissa människor tror att dom kan säga eller göra vad som helst
Vissa tror att bara för att dom har blivit sårade så har ingen annan det
Vissa tror att dom vet allt om alla runt omkring

Men hallå! Hörni!

Jag behöver inte vara allt jag är på utsidan
Jag kan ha tusen saker i mitt huvud som ingen frågar om

För vissa människor frågar inte heller
dom bara berättar och tror att dom förstår

Dom bara gör och tror att det är rätt
Men försök sabba liv och relationer
för att det är synd om er


Nej, jag har ingen tid att bry mig om dom
Jag har ingen plats för dom dit jag ska

Du kommer aldrig få se den där magiska världen
du kastar fördomar och gömmer dig för andras tankar och åsikter

Lycka till i din tråkiga värld, jag ska vidare




Fri vers av Lobster123
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-23 14:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2014-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Lobster123