Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vapendragare




Man säger att kärleken kan finnas närmre än man tror
 men få finner lyckan att se sig själv i en annans själ. 

Jag skulle göra vad som helst, så länge jag får va i din värld
Jag skulle göra vad som helst för dig
 för vi är vi livet ut


Det spelar ingen roll
 om det är dur eller moll
Du är min vapendragare


Man säger att kärleken
 kan göra en blind
Men du får mig
 du får mig att se allting

Med dig är jag allt jag kan va
 med dig är jag hel


Det spelar ingen roll
 om det är dur eller moll
Du är min vapendragare


Du är min vapendragare




Fri vers av Lobster123
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-14 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lobster123