Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har inte bokat plats för människor jag bara vill glömma


Glöm alla människor du hatar
Glöm alla som hatar dig

Jag tänker i alla fall inte stanna kvar och älta
Jag tänker dra härifrån så fort jag kan
till människor som är som mig


Skit i mig,
du har redan skapat en evighets långa känslor
av en liten grej


Livet börjar när du trycker på startknappen
Jag tänker inte stanna och älta




Fri vers av Lobster123
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-23 14:00



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Fyfan vad bra!
2014-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Lobster123