Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har ingen rätt att yttra dig om mig, sluta snacka skit



Jag ser livets storhet,
Jag ser möjligheter i allt

Kanske är det just därför
jag inte har tid för människor
som jag aldrig skulle sakna

Jag ser en bra dag som ett bra minne
jag har inget behov av att återuppleva den dagen
för jag skapar nya dagar som är lika bra

Jag ser alla saker jag vill göra
och hinner inte stanna
för människor som tror att dom känner mig
men aldrig ens försökt

Jag har mina nära
människor som känner mig
och som behandlar mig rätt

Kanske är det just därför
jag inte orkar ge plats
åt människor som beter sig som svin




Fri vers av Lobster123
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-24 16:55



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Riktigt bra!
2014-03-31

  frosthjärta
du är ju helt fantastisk
2014-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Lobster123