Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ring någon!



Ring någon! Det finns en människa som behöver hjälp

Ring någon! Det finns en människa som inte ser nåt den inte själv känt

Ring någon! Denna försöker skylla på nåt som knappt ens hänt




Fri vers av Lobster123
Läst 289 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-26 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lobster123