Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad frosthjärta


Varför tar du min pasta?



Mars
Tiden går sakta, men jävligt snabbt

Jag längtar efter dig
du som förstår mig, som lever i samklang med mig

Snart ses vi
Då ska vi samla nattens ögon och tankar
Då ska vi översätta dagens skratt till musik

Du är familj, min syster
Kan du inte stanna en extra helg?

Snart är det April




Fri vers av Lobster123
Läst 403 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-23 13:41



Bookmark and Share


  Människa
Snyggt avslut! Gillar personer som vågar avsluta helt abrupt fast ändå tyst, så där.
2014-03-29

  frosthjärta
Åh, världens bästa du! Och världens finaste text! Längtar så otroligt efter dig
2014-03-23

    vinterbarn sover aldrig
Älskar titeln, men innehållet ännu mer.

"Snart är det april"

Riktigt bra
2014-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Lobster123