Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På natten är jag bara jag

Klockan är kvart i fyra,
jag borde sova
Har så jävla mycket att tänka på,
fast samtidigt ingenting

Hela livet springer runt i mitt huvud, snabbt som fan
Jag hinner inte fånga någonting,
inte ens biten som jag lever idag

Jag tusen frågor men inga svar
Jag har tusen frågor som jag inte kan formulera

Jag vill skrika

Inte för att jag är arg, deprimerad eller lycklig

Jag är så jävla förvirrad,
vet inte ens själv vad jag skriver om

Klockan är kvart i fyra
Jag vill skrika




Fri vers av Lobster123
Läst 344 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-23 03:52



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
Känner igen mig i det där...
2014-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Lobster123