Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek eller vänskap....eller nått där emellan


Nu menar vi de....Men ändå....inte ?

Då de nya året började, sa vi att vi två började....
Då våra ord inte betydde något förut fick de en enormt stor mening nu.

Men trots nu tiden...Va allt vi sa innan en löngn ?!
Betydde orden du sa till mig inget ?
Menade jag inte de jag sa ?

Nu menar vi de....Men ändå....inte ?




Fri vers av Lejla
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-01-11 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lejla
Lejla