Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk vad man kan göra med en liten kniv

Falskt ljussken skinner över trädgården lika blommande som vinter.

Runt mig går hopplösa leenden ljusare än mitt.

Gamla ingrepp klamrar sig fast.

Jag väntade på någon i ensamheten.

Vettskrämd av sociala gemenskaper och nedsatt i deras ögon.

Krälar naken i askan av något som en gång varit perfekt.

Frossar i mig missär och spyr smärta.




Fri vers av Kraja
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-17 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kraja
Kraja