Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten förfluten känsla som gör sig påmind ...


Minnet av din närhet



Kärleken är besvarad
men ännu tveksamt bevarad

Din själ berör min
men ändock jag känner
att jag ej är din

Minnet av din närhet
i mitt sinne bränner ...

...  likväl Ekot etsar in
att vi blott bara är vänner!

 


©Peter Stjerngrim




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 564 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-01-11 23:46



Bookmark and Share


  MonaLisa
Vet hur det kan vara! Minns o känner igen!
2006-01-19

  ia VIP
just den där ovisheten...
känner det tydligt här..
men samtidigt hoppfullhet, en längtan...
tack för att du delar med dig!!!
2006-01-11

    Porslinsdockan
Din dikt förmedlar en önskan om att bli älskad fullt ut.
2006-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP