Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plockar glädje..

Jag ska fylla vita arket
utav ord jag går och bär
skriva ut dem för att visa
glada känslor som finns där..

Livet bär på många känslor
livet bär på mycket sorg
men just nu jag plockar glädje
lägger varsamt i "min korg"







mare







Fri vers av mare VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-05-31 00:36



Bookmark and Share


  Marja-Liisa Koski VIP
Fint och förståndigt! Tack!
Kram!
ML
2012-05-31

  ResenärGenomLivet VIP
Det är bra att plocka glädje. Känns skönt.
2012-05-31

  Bibbi VIP
Gott.
2012-05-31

  ULJO
Förnuftigt att ta vara på det ljusa i livet
2012-05-31
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP