Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är poesi för dig?


Det är poesi för mig!

kastad dårskap, gömd under
jord, tusen steg åt rätt riktning
och ett ljus som ständigt lyser
det är poesin för mig

en tröst när regnet flödar över
karga landskap och vinden som
flyr igenom märg,
smekningen över min svultna hud och
kyssen när jag gråter
det är poesi för mig

djup ordrik vänskap som krossar
barriärer och sylvassa rev,
tankar som brinner i natten och
dagar av förundran
är poesi för mig

skrattet som ärligt studsar mellan väggar,
miljarder färger och nyanser,
brustna hjärtan i kö att få synas
och omfamningar som ständigt läker
är poesi för mig

harmoni som skapar fred,
djupsinniga filosofier som dunkelt syns
och tydliga vokabulärer som brinner i själ

det är poesi för mig




Prosa av Max Poisé
Läst 252 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-10-18 09:34



Bookmark and Share


  Anna*
Ja, det är poesi för mig också, Max! Strålande!
2011-10-19

  Seglaren
Tänk vad mycket poesi kan vara. Finns det något begränsat 'rätt' som poesi kan vara? Knappast.
Sen finns det olika smaker. En gillar det och en annan nåt annat.
2011-10-18

  Järnkatten
Sannerligen, poesi om poesi,
funkar för mig ;)...applåder!!!
2011-10-18

  Kjell A. H Lundin
Känsla, tanke och ord som berör,
som det du Max formulerar och lite till!

Poesikram
Kjell
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé