Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
samhällets begränsade bejakande av sex, att vara instängd i könsmönster


Skrattet


Han sa han ville ligga med mig
på skämt men menade dags att gå bakåt
Försvarade gubbslem med naturlig charm
jag sa nej tack.
Mina starka armar räcker längre än dina djuriska blickar
jag äcklas av den dimmiga lustvärld
där Dina drifter står i rad uppsvällda
att bejakas enkla uppenbara

Mina längst in i kroppsliga vrår, grottor och veck
samlade tillbakadragna kanske hala
(dynamiska) (FRIA?) ignorerade
Men ändå
överallt.

ett regn som regnar inifrån

Jag skrattar som Medusa
när ni tittar utan att se
stelnar
Jag skrattar
åt er när ni tror att ni vet

Män jag ser
blodspill ur variga sår av saknad
där är vi nu





Fri vers av George.
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-18 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

George.