Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om förlust


Olikhet

Olikhet
ett vi som klövs
du blev du
men jag blev en Annan

Någon har släpat en filt över mitt hjärta
dess dämpade slag säger inget om verkligheten
mellan minnena

pulsen svagare
så att kärleken inte når ut i händerna
skälvande smeker igentäppta ådror
våra köns stelnade blodförlustar

Någon lade skav i våra skor
så att vi aldrig riktigt nådde fram

De blev du och jag
borttappade oss
en annan oro
klibbar fast i halsen
gamla grötrester vår passion

harklar fram ett ensamt
jag.

Du
är inte där




Fri vers av George.
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-18 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

George.