Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

plockepinnstinn

kaffemaskinen eller flygplansmotorer
vaknar jag
håller det enkelt, mig över ytan
lemlästade dagboksdrömmar om albatrossens hopp
om ett liv längs havet
fast jag drar nu

skymd bakom viskande leenden
bortglömd i brusande berusning
svänger Gravitationen sin lufttäta kappa

det går inte att binda mig-som-inte-går-att-binda
men att falla
i tusen stickiga spillror
över ölklibbiga barmän

vet jag
att du är nära








Fri vers av George.
Läst 196 gånger
Publicerad 2011-10-18 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

George.