Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skatten II


kupa händerna
fånga tårarna

skimrande pärlor

bär stolt
ditt smärtans
pärlhalsband

lik afrikas kvinnor
brudpengen

till nödtider




Fri vers av rebecca d
Läst 538 gånger
Publicerad 2006-01-12 07:30



Bookmark and Share


  Ingrid Nilsson
Det här är guld!
2006-01-12

  Rachel Roth
vilken bild du målar upp
att bära upp smärtan
med värdighet...och stolthet

för i och genom den
kan födelsen ske
2006-01-12

    ej medlem längre
Nu vet jag visserligen ingenting om Afrikas kvinnor och brudpeng,
men det föegående kan jag förstå,
och tycker att det är väldigt vackert beskrivet och berättat.
2006-01-12

    Bodil Sandberg
Poetiska rader...gör mig varm inombords...tolkar det också som ett budskap att vi ska ta till vara det vi har och uppskatta det...
2006-01-12
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d