Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
använd istället dina timmar,,,


lämna oss ifred




Det är inte valbart

ge upp det du aldrig kan få,,,


Vi slutar lyssna på dig

låt oss vara ifred

du kommer aldrig in

du tillhör inte oss



Du ska gå en annan väg nu

inse fakta

dörren hit är stängd, låst, med tredubbla lås!


Gå din väg
Finn DIN väg
på DEN har du ett val!!




Fri vers av chrissie
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-19 20:29



Bookmark and Share


  Kalle.O
Ord och inga visor!
2011-10-24
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie