Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hade tillfället att vara inbjuden vid ett bröllop i Paris. Då man inte höll ord, lämnade jag åt brudparet ett poem.


EFTER BRÖLLOPET

Livet är en väg
en övning
livet är en balansgång.

Samlevnaden på tumanhand,
grunda en familj, leva det långa livet
tillsammans är inte lätt.

Kärleken borde finnas.
Ge kärlek, ta emot kärlek.
Älska, älska varandra!

Efter medvinden följer ofta
motvinden, vara medveten om den
är långsynhet.

I motvinden hjälper kärleken.
Aldrig finns kärlek nog.
Finna i livet en riktig melodi!

© Heikki Hellman 111015




Fri vers av Heikki Hellman
Läst 242 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-10-20 15:51



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Enligt denna vackra och innerliga dikt så tror jag att du funnit livets melodi och den ljuder kärlek!
2011-10-28

  Tosca
Väldigt vackra rader!
2011-10-22

  chrissie
ska vara "buffert" såklart:)
2011-10-22

  chrissie
ja, det gäller att skapa sig en buffet!!
2011-10-22

  Eva Helene VIP
"I motvinden hjälper kärleken" - sant och goda ord i övrigt här!
2011-10-20

  arja savela
Fint om livet i kärlek-tillsammans!
2011-10-20

  Anders Nordlander VIP
vackert skrivet, säkert uppskattat
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Heikki Hellman
Heikki Hellman