Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ögonblick..

Livet släcker sitt ljus
låter mig fånga
ett vackert ögonblick..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-10-20 08:41



Bookmark and Share


  Monica Ullmark/Cickan VIP
Enkla ord som fångar stunden så ljuvligt...gillar
2011-10-20

  Larz Gustafsson VIP
Tänk att samla sådana och trä upp dem på ett strå som smultron!
2011-10-20

    ej medlem längre
Vackra rader, vacker bild!
2011-10-20

    Rolf Zandén
Mycket skön både bild och text, tur att texten stannar kvar inte försvinner i ett ögonblick.
2011-10-20

  Bibbi VIP
Ljuvlig text och bild.
2011-10-20

  Kalle.O
Underbar...
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP