Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
19-10-2011 Onsdag. En livsinställning att längta.


Min längtande själ

Du längtar min själ
och det är bra för välbefinnandet.

Du vet att jag ska besegra döden
med sällsamma steg
bort från de självupptagna själarnas
breda väg till fördärvet.

Du, min själ, längtar
till svaren
på alla omöjliga verkligheters
svåra frågor.

Jag går fram
med andan i halsen.
Hur ska det gå
med min längtan,
som helar mig
i en vilsen och fördärvad värld?




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-20 13:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Din finstämda text säger mr än tusen ord...
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP