Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla har rätt att försvara sig

Det vibrerar i luften
vi närmar oss val..
attackerna ökar
i poeternas sal..

Nu får man se upp
alltid redo stå..
försvara med ord
jag går inte på tå..

Jesus var härlig
han välte ner bord
stod upp för sanning
på lögnens jord!





mare

















Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-22 11:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, vi har ett stort föredöme i Jesus.
2014-07-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP