Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fick en snabb respons från det förgångna
på min senast publicerade önskeyttring ...




Till nästa gång ...

Du har just läst mitt flöde
Om du är ämnad för mig ...

och ringer och deklarerar
att du vill ha tillbaka mig
för nu har du den erfarenhet
du då saknade
och vet att det perfekta ögonblicket du söker

kan du bara få uppleva med mig ...

Mitt svar är
- Nej!

Du får ta med dig denna nypåkomna insikt
och förhoppningsvis ta bättre vara på
nästa perfekta ögonblick
när det inträffar för dig ...

- Det var den osäkra framtiden
som utöver avsaknaden av tillräcklig erfarenhet
vilket gjorde att vi valde att skilda vägar gå

Jag visste redan då
det du nu kommit till insikt om

- Att osäkerheten och ovissheten
inför framtiden och det som komma skall
är en nödvändig ingrediens
och tillika en förutsättning
för att det perfekta ögonblicket
ska kunna bli det gemensamma universum
utifrån vilket kärleken kan utvecklas
växa, gro och slå rot
och bli till allt det vi så innerligt önskar
att få uppleva i våra liv ...

Varje dag
för all framtid
i evinnerlig tid ...




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-10-20 19:28



Bookmark and Share


  Seglaren
"och ringer och deklarerar
att du vill ha tillbaka mig
för nu har du den erfarenhet
du då saknade
och vet att det perfekta ögonblicket du söker"

Vilket jäkla skitsnack.
Jag skulle också sagt NEJ
2011-10-20

  Junitvillingen
Jag tror att du gjorde helt rätt som sa nej!!
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP