Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hända mig

det kunde hända mig

den ljuva vägens sötma
de undersköna omfamningarnas rike
sådana fantastiska blickar
och berusande leenden

det kunde hända mig
att ljuset vann sitt slag över mörkret,
värmen tinade den inslagna kylan

att rikedomen fyllde mitt hjärta
och sommarkänslan som hittade sin evighet

det kunde hända mig
de vägar som lyckan korsade
den ljumma morgonsolens smekande strålar

att våren eliminerade olyckan
och att svärtan begick självmord
när kärleken vann alla strider

det kunde hända

det kunde hända mig




Prosa av Max Poisé
Läst 267 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-10-20 21:27



Bookmark and Share


  Järnkatten
Lyckan står den tappre bi :),
fint skrivet...
2011-10-26

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Snyggt. =)
2011-10-25

  Ninananonia VIP
Visst kunde det det.. :) Vackra tankar..
2011-10-21

  Filosofen2
WOW WOW WOW WOW


Underbar dikt... Läser den om och om igen... Bokmärker!!!
2011-10-20

    Niklas H
Grym max-dikt!
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé