Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnen är min ovän!

Media är av ondo..
vinklar ofta sina ord
sprider ut en massa lögner
överallt på denna jord!

Döljer många sanningar
så mycket som går!
vill att folk ska tro dem
litar knappt på vad som står!

Följer sanningen i boken
full av visdom full av liv!
överträffar alla böcker
Bibelns ord ger starka kliv!





mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-02 11:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Exakt.
2014-08-04

  Larz Gustafsson VIP
HAMAS-media.
Måste man välja mellan Aftonbladet och Expressen är det klokt att välja Bibeln.
2014-08-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP