Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vågvals om sjögång och akterseglade sjöborrar


Så länge skutan kan...


fingertoppar mot böljande köl
famlar genom mörk kajuta
sanddyner slår mot len knöl
slipar hårda kobbars yta


revar mjukt gomsegel
barfota i sammetsskor
för och akterspegel
dunkar durken stor


optimist lägger i viken an
slår en knop
slår en knop...

...fan!



i hamn...























Fri vers av alfa VIP
Läst 363 gånger
Publicerad 2006-01-12 17:46



Bookmark and Share


  Cris
Fint, härligt med rimmet som liksom smälter in bra och jag får bilder av båten hav och båtar och segel av olika slag. Och någon som inte vill i hamn !?
2006-01-12
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén