Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
23-10-2011 Söndag. När ska förändringen av livet ske?


Förväntan av min dag

Nattens vånda skingras
från mitt medvetande.

Mörkret kramar fortfarande
mina sinnen

Nu är det strax tid
att kliva upp.

Jag sträcker mig ut i sängen.

Glädjen att få vakna
till stillheten
vill inte ta slut.

Morgonkaffet lockar mig

ut i köket

Ännu en dag
att blinka gruset ur ögonen,

med förväntan
att kanske denna dag

förändrar mitt liv.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-24 14:51



Bookmark and Share


    Max Poisé
Vägskälet..Det som får oss att många gånge omedvetet inse att det var just då jag to det där livförändrade valet.
Som tur är..är vi omedvetena oftast när det sker. Annars....
2011-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP