Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt är inte som det ser ut att vara.........


Hypohypohypotes


Hypoteser
hypo hypo
teser
tes
er
r
Hyp
hypo
hypote
hypoteser

du övervinner dom aldrig
hypotesernas framfart
berikande omvälvande
r
de någonting som inte kan hängas på klädhängare i hallen
- Men du, var inte ledsen, varje ögonblick, varje stund är en ny hypo att hoppa studsmatta med
- Studs, studs, studs
vi andra ligger i gräset, med den blå himlens oändlighet framför näsan
just när vi lagt oss tillrätta
när vi njuter av livet som det är
när allt tycks fullkomligt
när ljudbilden är komplett
kommer
Platon




Fri vers (Fri form) av L.byström
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-09 17:41



Bookmark and Share


  Arowana
Syner av andras syner?
2014-10-15
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström