Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kontrasterna


OMFAMNA ALLT

^^^^

Guldmorgon,
spegelvatten
darrande aspar glöder
i mörkervind

kontrast
till svarta
novembervågor



När jag ser
i perspektivet
mellan
ljus och mörker

är det glädjefyllt


att se mörkret
som en nödvändighet
i det strålande ljuset

Projicera
inte eget inre
mörker
i höstens nödvändiga
vilotid

källan av ljusmörker
är inom oss,

det livets hav
vi alla delar

^^




Fri vers (Fri form) av poetryGirl
Läst 414 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2011-10-25 10:04



Bookmark and Share


  Blodros
..den här texten har djup, och den slår an
inom i mig
2012-01-14

    maija tuori
Starka kännslor....vackert !
2012-01-09

  Maria T
Så fint
Novembermörker
och ljusmörker
inom oss
2011-11-14

    wildrosen
Mycket känslosamt och fantastiskt poetat....
2011-11-04

  Vici
Klokt och vackert
på samma gång!

Urfint:-)
2011-11-01

  Mats Henricson
Visioner som ,trots allt, andas optimism ! Mycket vackert skaldat !
Bokmärker !
2011-10-31

    AA VIP
Fin text.
2011-10-31

    ej medlem längre
Fin dikt.
2011-10-31

    ej medlem längre
Upplyftande
uppbyggligt
2011-10-27

  Linda CH VIP
Mycket vackert förmedlat; Kontrasten mellan mörker och ljus och det nödvändiga behovet av vila. Applåder!
2011-10-26

  anits VIP
Mycket fint skrivet
dina text väcker många tankar
2011-10-26

  Mats Henricson
Det finns en positiv grundton i denna som jag gillar !
2011-10-25

    Ken Cassel
En riktigt varm och fin dikt, poetry!
:)
Så jag kan inte göra så mycket mer än alla andra, och hålla med dom

Kramar!
2011-10-25

    Birgersdotter VIP
Fin dikt
2011-10-25

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket fint skrivet. =)
2011-10-25

  Bibbi VIP
Exakt så är det.
2011-10-25

  poetryGirl
http://youtu.be/Fk2IosmAhQQ

jag läser min dikt Uppvaknande

2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

poetryGirl
poetryGirl