Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
24-10-2011 Måndag. Dessa mysiga stunder med nikotindöden är bruten.


Lyckliga jag

I surret från fläkten
har jag suttit vid spisen
alla dessa dagar
och kämpat
med mina tankar
som cigaretterna gett mig.

Jag lyckades bli fri
från alla kallsvettiga känslor av tvång
som cigaretterna gav

och är bekymmerslöst glad
över mitt liv idag.

Fyra veckor
nikotinfri
är vad som krävs

Det är en helt ny livsstil
efter det.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-25 14:14



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
Sånt där har jag lämnat bakom mig. Jag har kommit på att längtan till nikotin bara beror på manipulerade nerver. Psykisk och fysisk abstinens helt enkelt.

Så, nej, det är inte gott. Det är bara ett tvång för att slippa må dåligt att röka. Effekten av nikotin är just illamående.
2011-10-25

  Johan Bergstjärna VIP
Fast visst sitter det gott med en pipa greve hamilton!
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP