Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga ursäkter - men av visst förklaringsvärde
om ni lyckas se den klarhet som råder i flödets
innehåll och mening - hämtat från det allra innersta
i den rådande dimman ...




Stängt/Öppet för reparation och underhåll ...

... var det igår

Idag
19 timmar senare
En lokal-blockad
Centralstimulerans vart fjärde timme
samt lite annat smått och gott
som jag så generöst har fått

Stängt, reglat och förseglat
på grund av smärta
var länge mitt hjärta

För stunden
är jag lite uppbunden
i mitt sinne
av dåligt minne

Sågad
plågad
av situationen
men åter väl sammansatt
Kilar stadigt
indrivna i
dubbelt skruvad fog
säkerställer funktionen

Även om det gör ont
i själ och kropp
så finns det hopp
efter den senaste operationen

Gränslandet
som utflyktsmål
är helt okey
så länge returbiljetten
ännu gäller för mig

Men även om min oro
varit obefogad
trots att en skruv varit lös
och vägen till helvetet
varit väl tilltaget generös
och plogad

mitt hjärta
nu behöver stimulans
för att det efter alla
goda föresatser
längs vägen
åter ska ge mig en chans
att ej bli allt för förlägen
när nu alla mina föresatser
synes förefalla förfallna

i gränslandet
mellan dröm och verklighet

där igår
nu i stillhet får
i minnet kallna
för att kunna gömmas
undan och glömmas
bland allt det som
en gång var
men som ej
längre är
skäl nog
för att känna sig
lika utlämnad
som jag så länge gjort för dig

Ty

Idag
är första dagen
av resten mitt liv

ett alternativ
av flera möjliga

- om än de kan
kännas lite löjliga
jämfört med de omöjliga
jag normalt tidigare valt -

är att öppna mig
för möjligheten
igen

att du som är ämnad för mig
blir mer än blott bara en vän


Läget är perfekt för nyförälskelsen ...

... passionen

och den allomfattande kärleken ...

- Lokalbedövningen är total
vilket gör mig lite glad

Sunda förnuftet är under blockad
och
vart fjärde timma
förstärks den dimma
av högeffektiv centralstimulans
som bedövar all smärta
i såväl kropp och själ
som i ett längtande, trängtande
ensamt hjärta





Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-26 09:52



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
1 gram Alvedon samt 2,5 ml morfin var fjärde timme är det enda som behövs för att flödet ska bli fullständigt begripligt och hur klart och tydligt som allra helst ...
2011-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP