Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
24-10-2011 Måndag. Jag är ett barn innerst inne.


Barnet inom mig

Barnet inom mig
skänker vila och ro
med en förtröstan på
det vi ännu inte vet.

I de oskyldigas ögon
är jag alltid renhjärtad

och kommer hela tiden tillbaka
till den tro som födde mig

mitt i torr och ofruktsam jord.

Och barnet ser
hela tiden hoppet
dansa av glädje

inför den dag
som kommer att förändra allt.

Då ljuset bryter fram.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-26 14:23



Bookmark and Share


  Kalle.O
Fantastisk text som satte sig i magen!
Bokmärker...
2011-11-13

    ej medlem längre
Detta...var det bästa jag läst på länge. Berörande, rörande och starkt!
2011-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP