Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer fridfullhet förr

Mitt land är i förändring
är inte alls som förr..
då var det mera glädje
folk låste ej sin dörr..

Man kunde gå helt ensam
när mörkret fallit på..
ja samhället var lugnare
mer fridfullhet fanns då..

Mitt land är i förändring
med ökat våld och hat..
rån har blivit vardagsmat
serveras med inbrott på fat..

Nu händer mycket otäckt
som media vill tysta ner..
mitt land är så förändrat
jag fortsätter och ber!




mare
















Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-17 22:58



Bookmark and Share


  aol
Bara så sant bra skriftat vännen,
2014-06-23

  aol
Bara så sant bra skriftat vännen,
2014-06-23

  Bibbi VIP
Så sant.
2014-06-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP