Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
26-10-2011 Onsdag. Informationens gåva?


Ordets seende

Som en flygande and
ska min penna skriva
orden till den längtande.

Som en spänstig gasell
vill min kärlek till ordet
hoppa från meningslösheten
till verkligheten för alla.

Som en trogen hund
vill jag fylla tomrummet
med ord från en utpost
i den bistra världens
hotade existenser.

Kom och lyssna,
alla ensamma vandrare
till sanningens ögonblick
och dröm om upprättelse

för oss utsatta och förverkade.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-27 15:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du lånar ut din röst till mångas tankar och känslor...empatiskt och sympatiskt.
2011-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP